12.1 C
Gandia
Dissabte, 4 desembre, 2021

DE SOUS I MITGES VERITATS

Doncs bé, de diners públics, l’actual alcalde d’EU de Simat, cobra (net) 1800 euros/mes, dels quals lliura un 10% (180 euros) al seu partit, quedant-li al final 1720 euros.
Seguim parlant de diners públics, per a dir que l’anterior alcalde del PP, cobrava (net) 2100 euros/mes (1500 de l’ajuntament i 600 de la inútil mancomunitat), sense que es tinga constància de si lliurava alguna cosa al partit o ho ingressava íntegrament.
Podem seguir parlant de diners públics.
L’actual alcalde d’EU de Simat, com a funcionari de la Generalitat, cobrava (net) 2200 euros, amb la qual cosa, el seu accés a l’alcaldia li ha suposat perdre 480 cada mes.
L’anterior alcalde del PP, com a treballador agrícola supose que cobraria 800, 900 o 1000 euros al mes, i això vol dir, que una vegada va accedir a l’alcaldia (2100 euros/mes), més que va duplicar el seu sou.
I jo pregunte:
Quin “idiota” deixaria un bon treball en la Generalitat de 8 hores, per a passar a un treball de 24 hores (el paren pel carrer, en els bars, el van a buscar a casa), cobrant quasi 500 euros menys cada mes?.
Quin “idiota”, en els seus últims anys de cotització, acceptaria una baixada en la quota de cotització, que al final li suposarà una pensió més xicoteta quan es jubile?
Doncs bé, eixe “idiota”, l’actual alcalde d’EU de Simat, té la sort de compensar eixa “idiotada” amb altres coses més valuoses, com són l’honestedat impecable, la coherència amb les seues idees, la solidaritat en les seues actuacions, la proximitat amb tots els veïns i veïnes, la nul•la ambició de poder i diners, disposar d’un excel•lent equip de gent al seu costat, i sobretot, poder presumir de no tindre entre les seues amistats corruptes de tot pelatge, tipus Camps, tipus Rus, tipus Blasco, tipus Cotino,…..
Als qui han volgut deixar a l’actual alcalde d’EU de Simat com un “idiota”, i damunt com el “roïn de la pel•lícula”, els ha eixit el tir a l’inrevés, perquè gràcies a ells, s’han aclarit diverses coses:
1) L’assumpte dels sous, que ja tot el mon sap.
2) Un desesperat intent de desprestigi de l’actual alcalde, basat en el ressentiment i l’enyorança de sous duplicats.
3) També ha quedat clar que necessitem d’uns quants “idiotes” com l’actual alcalde d’EU de Simat, perquè els “sabuts” ja sabem el que ens han deixat (corrupteles pertot arreu, balafiaments, Bancaixa en fallida, el Banc de València regalat, formules 1, copes Amèrica, terres mítiques, bosses de “Louis Vuitton”, depuradores saquejades,….).
4) I per últim, que una altra forma de periodisme és possible, urgent i necessaria. Un periodisme al servei del poble, i no al servei de la intriga i de la manipulació amb l’única fi de crear polèmica i poder vendre més.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles