10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Salvador Navarro, president deCEV, va impartir la conferència sobre “Dona i empresa” organitzada per SUMEM

 

– Salvador Navarro: “Els empresaris no podem evadir la nostra part de responsabilitat en la millora de la posició de la dona en la societat i en l’empresa”

• El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana imparteix a Gandia una conferència sobre “Dona i empresa” organitzada per SUMEM en col·laboració amb la CEV, FAES i Foment AIC

– Es tracta de la primera activitat de SUMEM després de la seua constitució com a associació a la Safor. El pròxim esdeveniment serà un esmorzar de treball al desembre, també a Gandia, amb la presència d’Eva Blasco, presidenta de l’EVAP i de CEV València.

L’associació SUMEM (Dones Empresàries, Professionals i Directives de la Safor) organitza el dimecres 21 d’octubre el primer acte de l’entitat des de la seua constitució.

L’activitat, de la qual va ser interrompuda a causa de la pandèmia, es tracta d’una conferència sobre “Dona i empresa” a càrrec del president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana CEV, Salvador Navarro.

El president de la CEV, Salvador Navarro, recordava el dimecres en la conferència que, al costat de la presidenta de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP), Eva Blasco, va signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i fer visible la participació d’empresàries i directives en l’empresa i en les organitzacions empresarials.

En aquest sentit, reafirmava a Gandia el compromís de la CEV amb la igualtat: “els empresaris no podem evadir la nostra part de responsabilitat en la millora de la posició de la dona en la societat en general i en el món de l’empresa i del treball en particular”.

Navarro explicava que la CEV ha realitzat un “Estudi de l’enfocament de gènere en la Negociació Col·lectiva en la Comunitat Valenciana”, en el marc del Pla per a promoure la Igualtat de Gènere en la negociació col·lectiva a la Comunitat Valenciana, per a aconseguir l’aplicació de la igualtat real i efectiva de dones i homes, ja que, la realitat actual demostra que l’avanç de l’enfocament de gènere en els convenis és lent i limitat i fins i tot, a vegades, s’ha utilitzat negativament.

Salvador Navarro explicava a més que han defensat en les Corts la conciliació com un instrument positiu per a la igualtat, com també l’equitat i la corresponsabilitat.

SUMEM té previst organitzar una nova trobada empresarial, a través d’un esmorzar de treball al desembre, també a Gandia, amb la presència d’Eva Blasco, presidenta de la EVAP i de CEV València.

Articles relacionats