8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

L’equip absolut del Club de Tenis Gandia guanya el Campionat Autonòmic

 

– L’equip absolut del Club de Tenis Gandia es va proclamar campió autonòmic de tercera divisió

L’equip absolut del CT Gandia va derrotar en la final al CT Vall d’Uixó per cinc victòries a dues. Els components de l’equip; Samuel Martínez, Higinio SanchísPaco Martí, Héctor Benlloch i Martín Ortiz no van fallar en el seu objectiu d’aconseguir el segon títol de la temporada per al club gandià, que des de l’arribada de Doro Martinez han anat acumulant èxits.

Al llarg de la competició, l’equip gandià, han demostrat el gran nivell que atresoren. Una clara mostra es que apenes han perdut partits en les confrotacions que han tingut. Amb aquest triomf el CT Gandia ascendeix a la segona divisió per a la campanya 2021.

CT Gandia 2Per la seua part l’equip aleví segueix amb pas ferm cap al títol, aquesta setmana han guanyat a l’equip del CT Xàtiva per cinc victòries a una. L’equip està format per Paula Grau, Alize Gutiérrez, Marc Rodrigo, Borja Careols i Lucca Figueres.

Tot està funcionant a la perfecció i és possible, s i es continua amb aquest nivell competitiu, que en un parell d’anys el CT Gandia puga comptar amb quasi tots els seus equips en la divisió d’honor.

Articles relacionats