10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Torna el cicle #JAZZdijous a Gandia

 

– Hi haurà control d’aforament al 50% per cent. Venda d’entrada anticipada (6 €) a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del tècnic i programador cultural, Eudald González, ha anunciat aquest matí que es reprèn una de les iniciatives culturals més importants de la ciutat, el cicle de concerts #JAZZdijous, que va quedar cancel·lat com a conseqüència de l’estat d’alarma.

Els concerts es celebraran amb totes les mesures de seguretat Covid-19, perquè la gent hi puga gaudir d’espectacles en directe amb la major normalitat possible. Treballem per una cultura segura, però hem de continuar programant i, en aquest cas, presentem el cicle Jazz dijous, amb música de molt bona qualitat, que estic segur que continuarà tenint una molt bona acollida”, ha assegurat el regidor de Cultura.

Era una de les activitats confinades en març, un dels productes culturals del departament més ben acollit, intentant programant sobretot músics valencians, perquè apostem també per la cultura de proximitat”, ha explicat Eudald González.

Així, el cicle s’enceta amb l’actuació, el dijous 29 d’octubre, a les 20 hores, a la sala A de la Casa de la Marquesa de Kontxi Lorente Trio. Segueix la línia de programar dones que fan jazz.   

Hi haurà control d’aforament al 50% per cent. Venda d’entrada anticipada (6€) a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es

Articles relacionats