11.1 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

L’equip Sub14 del Club de Rugbi la Safor es queda a les portes de la victòria

– L’equip del Club de Rugbi La Safor de categoria Sub14 va començar la competició autonòmica dissabte passat 24 d’octubre.

La trobada enfrontava al C.R. La Safor contra l’equip de Xàbia R.C. El primer partit després de huit mesos sense competir era d’esperar que als jugadors els costara entrar en el joc. Aquesta condició la va aprofitar l’equip visitant per a avançar-se en el marcador amb un assaig fruit del punt fort del Xàbia basat en les individualitats dels seus jugadors.

La Safor va entrar en calor cap a la meitat de la primera part, aprofitant la major grandària i força dels seus davanters, i arribant a la zona d’assaig contrària gràcies a les eixides de melé en la qual es van mostrar imparables.

Ja en la segona part els de Gandia van continuar amb el joc de davantera i van aconseguir acostar-se a l’assaig rival, marcant 3 assajos més i tancant al contrari en la seua zona de 22 metres atabalant el seu joc i obligant-los a trepitjar la pilota per a defensar la seua zona. Malgrat el gran esforç dels últims minuts els de La Safor no van tindre sort i es van quedar a pocs metres d’aconseguir l’últim assaig que els podia donar la victòria.

El resultat de 20 a 22 és mostra de la igualtat dels 2 equips, encara que els de La Safor es van meréixer la victòria per l’esforç en la remuntada i la determinació en el seu atac, com també la pressió en defensa on no van deixar jugar als contraris, desbaratant les jugades que tenien programades.

Amb aquest resultat els del C.R. La Safor s’emporten 1 punt prima defensiva per perdre per menys de 7 punts. El pròxim partit serà el 14 de novembre en Alacant contra l’Akra Bàrbara R.C., partit que s’espera que siga molt disputat, ja que l’Akra sol tindre una escola molt més treballada.

Articles relacionats