8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

113 nous contagis de coronavirus aquest cap de setmana a la Safor

– A l’Àrea de Salut de Gandia s’han detectat 54 nous contagis el dissabte i 59 el diumenge.

Les autoritats sanitàries eren coneixedores de l’evolució de la pandèmia per a dictar les noves restriccions per tal de frenar l’avanç. La Comunitat Valenciana ha vist recolzades les seues amb la declaració de l’Estat d’Alarma.

Que la comunitat científica aplaudeix però a la vegada no creuen que seran suficients per a frenar aquesta segona onada de la pandèmia. El més destacable és el confinament nocturn de 0.00 fins a les 6.00 hores i el límit de 6 persones en reunions socials.

Les xifres de la incidència del coronavirus a la Safor d’aquest cap de setmana són les més elevades des de l’inici de la pandèmia, ja que entre el dissabte, 54 contagis, i el diumenge, 59 contagis, s’ha produït la quantitat de 113 nous contagis per prova PCR i d’Antígens.

Aquest avança, del nombre de contagis, es reflecteix directament a la pressió hospitalària, ja que la xifra d’ingressats ha alcançat les 19 persones, 2 d’elles són ateses a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Es fa necessari atendre les recomanacions sanitàries enfront de la Covid-19 i més en els llocs tancats, com són la ventilació, distanciament, ús de la mascareta i reducció de l’aforament.

Articles relacionats