15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Andreu Valor, a Simat: “Significa molt que hàgeu vingut per donar-li sentit a la cultura”

“Significa molt que hàgeu vingut per donar-li sentit a la cultura”. Així iniciava el cantant valencià Andreu Valor el seu concert el passat divendres 23 d’octubre a les portes del Monestir de Santa Maria de la Valldigna dins les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura.

Durant l’actuació, el cantant va voler reivindicar el significat de la cultura en aquests moments i va explicar al públic que “nosaltres necessitem de vosaltres i vosaltres necessiteu la cultura”.

Valor va presentar el seu disc «Insurrecte» davant unes seixanta persones, un disc que, per a ell, mostra “la importància de l’actitud en la vida”. En cadascuna de les peces, l’artista va voler reivindicar diferents aspectes com la llibertat a través de la mort de Guillem Agulló o la unió de les persones en aquests moments tan complicats.

Durant l’espectacle, es van seguir totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries com l’ús obligatori de la mascareta o la distància d’1,5 metres. La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que “som conscients que la situació que estem vivint és complicada i venen mesos difícils”, però ha recalcat que “des del Consistori estem treballant de valent per reivindicar que la cultura és segura”.

Articles relacionats