23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Ròtova s’uneix de nou al programa de Corresponsals Juvenils

– El Servei de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Calaix Jove de la Safor, comença la quarta edició del programa de Corresponsals Juvenils.

Ròtova participa, un any més, al programa de Corresponsals Juvenils, que inicia el Servei de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Calaix Jove de la Safor, amb la quarta edició. Les encarregades de representar al municipi de Ròtova a aquest programa són: Clara Soler, Carmen Alfonso, Maia Faus i Soraya Borràs.

Aquest programa consisteix en la dinamització de la joventut de la comarca de la Safor a través de la creació d’una xarxa de Punts d’Informació Juvenil en els instituts públics d’Educació Secundària de la comarca gestionada pel mateix alumnat, amb la dinamització del personal tècnic de cada municipi i de la Mancomunitat. És important que l’alumnat dels centres educatius facen d’interlocutors entre l’administració i la població jove. No només perquè tota la informació els arribe, sinó també per poder escoltar de primera mà quines són les seues necessitats i demandes, de quina manera viuen el dia a dia, i així poder respondre millor amb unes polítiques de joventut més inclusives.

Articles relacionats