19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Rècord d’assistència en el torneig Basket Cup Gandia

• Un pont de maig replet de bàsquet

El torneig que se celebrava a la ciutat de Gandia i els municipis veïns de Cullera i Oliva ha sigut un èxit tant en l’àmbit esportiu com d’assistència a causa dels quasi 2.000 jugadors i jugadores que han trepitjat durant quatre dies les pistes del Pavelló Municipal de Gandia, Pavelló el *Raval, Pistes de *Beniopa, Pavelló Cobert de Cullera i Poliesportiu Oliva.

L’afluència d’aficionats i familiars ha sigut present durant les diferents jornades esportives on s’han pogut veure graderies plenes de gent apassionada amb els més de 150 equips que han participat. Aquells que no han pogut gaudir-ho en directe, podien seguir el torneig a través d’una web app pròpia que es podia descarregar a través de la pàgina qlsport.es,

Per a un esdeveniment de formació com aquest l’empresa organitzadora, Quality Life Sport, ha comptat també amb tres dels seus ambaixadors que han fet gaudir tant a xiquets com a majors mentre els transmetien valors dins i fora de la pista. Ells eren Anicet Lavodrama, exjugador ACB i drafteat per l’NBA, Ángel Jiménez, també conegut com a Àrbitre de la pau, el qual advoca per ser honest amb l’esport i jugar amb esportivitat i Alberto Béjar, l’impulsor de l’associació solidària El bàsquet és vida, un projecte que es basa en la lluita contra el càncer infantil a través del bàsquet.

Tot això ha donat com a resultat un torneig on la competició, el respecte al rival i la diversió han anat de la mà. Creant un ambient excel·lent de prop de 3.000 persones que han sigut part de l’esport i el turisme de la localitat de Gandia durant aquest pont de maig.

Articles relacionats