22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Raons justificades de per què Gandia no pot tindre platja Can segons Vicent Mascarell

El regidor delegat de turisme i platges, Vicent Mascarell ha respost aquest matí, una altra vegada, a la petició realitzada pel Partit Popular on se sol·licita la instal·lació de la platja can.

“No hi ha més sord que el que no vol escoltar” ha declarat el regidor qui ha recordat que aquesta petició ja va ser feta durant el passat plenari i va ser contestada amb els mateixos arguments que les vegades anteriors.

Mascarell ha explicat que una vegada la platja de l’Auir és protegida, es produeix una incompatibilitat entre la presència de mascotes amb l’existència de zona dunar on nia el corriolet. Aquesta situació deixa com a úniques opcions la platja Nord o la de Rafalcaïd.

Sobre la instal·lació a la platja Nord, l’edil ha recordat que suposaria la pèrdua immediata de la bandera blava, aspecte que tindria un impacte directe a la temporada turística que afectaria greument al sector.

En el cas de Rafalcaid, el regidor delegat de platges ha exposat que els veïns de la zona no volen aquest tipus d’instal·lació i que a més, es tracta d’una platja semiprotegida, cosa que faria també inviable la instal·lació de la platja can.

“No tenim espais de platja a Gandia per col·locar aquest tipus d’activitat” ha declarat Mascarell qui ha convidat el Partit Popular a fer una reflexió: Volen incomplir la llei i col·locant la platja can a l’Auir? Volen enfrontar-se als veïns de Rafalcaid o prefereixen perdre la bandera blava a la platja Nord?, ha finalitzat l’edil.

Articles relacionats