14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Comencen les rutes saludables de ‘Tavernes Camina’

– L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, junt amb el Centre de Salut valler i el Departament de Salut Pública de Gandia, organitza passejos guiats en grup per tal de fomentar l’activitat física i millorar el benestar de la població

– El divendres 6 de maig (9.30 hores) es farà la primera eixida oberta a tota la ciutadania des del Centre de Salut de Tavernes

La Regidoria de Sanitat, el Centre de Salut de Tavernes i el Departament de Salut Pública de Gandia impulsen les caminades en grup per les rutes saludables del municipi amb la iniciativa ‘Tavernes camina!’, que compta també amb la col·laboració dels departaments d’Esports i Serveis Socials.

La primera eixida dels passejos saludables serà el pròxim divendres 6 de maig, de 09.30 a 11 h, des del Centre de Salut de Tavernes, i no serà necessari fer inscripció, ja que està oberta a tota la ciutadania major de 18 anys. Els passejos tindran continuïtat tots els dimarts i divendres durant els pròxims mesos, en el mateix horari.

Per a participar en les següents eixides cal inscriure’s al telèfon mòbil 637 837 485, al correu electrònic [mailto:tavernescamina@tavernes.org | tavernescamina@tavernes.org ] (indicant el nom, edat i el dia en què es participarà), i també en el Centre de Salut de Tavernes o en el Braç Treballador.

Els passejos estaran guiats per una tècnica d’Esports i per personal d’Infermeria del Centre de Salut de Tavernes.

L’objectiu de la iniciativa se centra a reactivar i animar a la població a practicar activitat física i seguir hàbits saludables que reduïsquen el risc de patir malalties que afecten greument a la salut. ‘Tavernes Camina’ és una activitat que s’adapta perfectament a les accions i objectius de Xarxa Salut, per a millorar la salut física, mental i social de veïns i veïnes a curt, mitjà i llarg termini, mitjançant diferents passejos i rutes per camins del municipi. Des del Centre de Salut es fomentarà aquesta activitat, especialment per a les persones majors, amb el repartiment de tríptics informatius sobre els beneficis i els mapes de les rutes saludables per l’entorn natural valler.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha assenyalat que “Tavernes és un municipi on podem trobar diverses rutes i sendes que afavoreixen la pràctica esportiva a l’aire lliure, un factor molt important que aporta molts beneficis a la salut de la ciutadania”.

Tavernes camina 1

Articles relacionats