18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Rafa Prats Vayá pren possessió com a Intendent de la Policia Local de Tavernes

 

• Ha estat acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, el cos policial valler, el tinent de la Guàrdia Civil de Tavernes i la seua família i éssers estimats

El saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes ha acollit l’acte oficial de la presa de possessió de Rafa Prats Vayá com a nou Intendent de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna. En un dia tan especial, ha estat acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, el cos policial valler, el tinent de la Guàrdia Civil de Tavernes i la seua família i éssers estimats.

També l’han volgut acompanyar l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora de Seguretat de l’Ajuntament d’Alzira, Sara Garés, i el cap de la Policia Local d’Alzira.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, li ha donat la benvinguda oficial a Rafa Prats i ha destacat d’ell que “des del primer dia que va arribar a Tavernes hem treballat junts per a millorar la seguretat ciutadana i dur endavant nous projectes amb l’objectiu de proporcionar seguretat i el millor servei possible a la ciutadania”.

El mateix Rafa Prats ha agraït “el tracte rebut des del primer dia que vaig vindre a Tavernes. Estic molt satisfet per prendre possessió com a nou Intendent de la Policia Local de Tavernes i estic molt agraït per la vostra presència en un dia tan especial per a mi”.

Articles relacionats