12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El ciclista de Palmera Miguel Solera de camí al professionalisme

–  L’equip ciclista Manuel Fundación comptarà amb Miguel Solera 

Definitivament ja és oficial la nòmina de corredors per a la pròxima temporada del Manuela Fundación que militarà en la categoria Continental professional i en la qual debutarà en la clàssica de la Comunitat Valenciana el 23 de gener, la mateixa prova que va finalitzar la passada edició en Tavernes de Valldigna i que novament torna a ser candidata.

Entre els triats sonen amb més força el de Joan Benassar i la de Raúl Rota a més de Vicente Hernaiz, no obstant això en l’equip B de l’esquadra andalusa s’ha fitxat el ciclista de Palmera, Miguel Solera que ascendeix a sub-23 després de véncer en el critèrium de Múrcia i acabar tercer en el campionat autonòmic júnior per darrere d’Abel Odón de l’Ag2r Frances i d’Iker Bonillo del Bardiani italià.

Sense cap dubte una gran oportunitat per al corredor de Palmera que pot arribar a ser professional si continua progressant d’aquesta manera. El director de l’equip José Bonillo ha fet una gran aposta per aquest corredor que coneix a la perfecció, ja que sempre ha corregut al costat del seu fill Iker.

Amb aquest comunicat oficial l’equip fa callar els rumors que això anava a ser un nou fiasco com va ocórrer l’any passat amb el Michelton australià.

Manuela Fundacion Iker BonilloD’altra banda la nova Escola de Ciclisme d’Iker Bonillo, que també té el patrocini de Manuel Fundación, ha donat a conéixer el disseny i colors de la vestimenta esportiva que lluiran des de la nova temporada.

 

Articles relacionats