20 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

Programació festiva ‘Viu Marxuquera’ fins a final d’any

La presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera, Liduvina Gil, ha informat aquest matí de la programació festiva de ‘Viu Marxuquera’ per als mesos de novembre i desembre. Una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Gandia en col·laboració amb el veïnat del barri, que es desenvoluparà durant aquests mesos en diversos espais de la barriada i amb la disposició de totes les mesures de seguretat anti-Covid.

Liduvina ha assenyalat que “es tracta d’una programació dirigida a un públic molt ampli i ha volgut agrair el treball de totes les persones que hi ha fet possible aquesta programació”.

VIU MARXUQUERA

NOVEMBRE-2021

Diumenge 21: Marxuquera musical.

Hall del Centre Social

11:00 h. Conta rutes. Percussió prehistòrica i patrons musicals.

Activitat infantil amb un homenatge a la música, una proposta de ruta musical pel terme de Marxuquera.

Places limitades, inscripcions al telèfon: 647 108 012 (Fanny).

Música al Terrat: Esther

12.00 h. Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021)

L’esperança, un final anunciat i un crit de ràbia enmig d’un remolí d’emocions que ofeguen, així és “Massa tard”, la cançó d’Esther que s’estrena amb videoclip juntament amb tot el seu hi ha persones que enganxen i malgrat saber que la millor decisió és passar pàgina, sempre creix la necessitat de donar-li una última oportunitat, de mantindre la seua companyia. Per què? Doncs perquè ho necessites i perquè no et pots desfer així com així d’una història compartida tan especial, amb els seus clars i obscurs.

VIU MARXUQUERA

DESEMBRE-2021

Diumenge 12. Plaça de l’Ermita

10:00 a 14:30 h. Mostra Etno-natura, amb tallers, productes de la terra i de proximitat.
La plaça de l’Ermita es transforma en una mostra de proximitat realitzada per artesans del nostre territòri. Els més menuts podreu participar en el taller didàctic de dolços de Nadal i l’actuació d’Elena Patricio amb l’espectacle: de Bruixa a Maga, al hall del Centre Social.

Divendres 17. Centre Social
13.30 h. Dinar de l’Associació de Dones, amb motiu de les properes festes nadalenques, l’associació promou el tradicional dinar de confraternitat, després d’un temps sense poder reunir-se unes dates ideals per retrobar-se.

Dissabte 18. Centre Social

21:00 h: Sopar del Pobre: l’Associació de Festes organitza el tradicional Sopar del Pobre amb sardines, ous i pebres torrats. Caldrà adquirir tiquets prèviament, contactant a través de xarxes socials (@festesmarxuquera) o del telèfon 620699185.

Divendres 24. Centre Social

Entrega de regals del Pare Noel. Els ajudants del Pare Noel estaran recollint les “cartes” al Centre Social des de les 11:30 h fins a les 18:00 h.
A les 19:30 h arribarà el Pare Noel per a fer entrega dels regals.

Església de l’Ermita

00.00 h Missa del gall, i a continuació l’Associació de Festes celebrarà la Nit de Nadal amb tots els que s’acosten al Centre Social.

Divendres 31. Centre Social

21:00 h. Sopar de Cap d’Any: l’Associació de Festes celebrarà un sopar de càtering amb les campanades i posteriorment se celebrarà la Nit de Cap d’Any amb música, ball i servei de barra. Per al sopar caldrà adquirir tiquets prèviament contactant a través de les seues xarxes socials (@festesmarxuquera) o del telèfon 620699185.

L’aforament és limitat, cal seguir les indicacions de cada moment per la COVID-19. Obligatòria la mascareta.

cartell novembre desembre Viu
Programació ‘Viu Marxuquera’ Novembre-Desembre

Viu Marxuquera, però amb respecte!

Articles relacionats