18 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Les infantils OK les cadets KO resultats del Volei del Grau de Gandia

Partit important el disputat dissabte passat en el Pavelló Pablo Herrera, entre les xiques del Veles e Vents DecorGandía i les del Volei Grau de Castelló, una lluita entre les quartes i terceres classificades del de preferent Nord.

El partit va començar amb molta igualtat fins que les jugadores locals van ser capaces d’emportar-se el primer i segon set amb autoritat. A partir d’aquest 2-0 advers , les jugadores del Grau de Gandia van ser capaços de llevar-se de damunt els nervis , i van començar a desenvolupar un joc molt complet on va destacar la defensa i la bona recepció.

Aquest canvi de dinàmica en el partit va fer que les jugadores del Grau de Gandia remuntaren fins a guanyar el partit amb un desempat que sense dubte va tindre de drama, ja que a l’inici amb dues tandes de servei molt efectives l’equip visitant va aconseguir una distància en el tie break incapaç de superar per les locals. Finalment victòria per 2-3 per (25-17/ 25-14/ 20-25/ 21-25 /7-15)

Aquesta important victòria deixa a les infantils del Grau de Gandia en la quarta posició (empatades amb el Paterna i per darrere de Gandia i Illa Grau) i amb una distància important amb les següents classificades.

D’altra banda l’equip de cadets del Grau de Gandia van perdre el seu partit, però continuen demostrant el seu creixement competitiu que dona esperances per revertir la situació i començar a guanyar partits amb més regularitat.

Articles relacionats