El PP de Tavernes demana que la bonificació dels guals siga universal per als empresaris

El PP de Tavernes ha afirmat que el Govern de Compromís ha comptat amb els seus vots per a bonificar únicament el primer dels guals que sol·licite una empresa dels polígons industrials de Tavernes, però els populars han sol·licitat que la iniciativa siga més ambiciosa. “Entenem que és una mesura que afavoreix a les empreses però, tal com sol·licitem en el passat ple, s’ha quedat curta i seria convenient que s’ampliara”, comenta la portaveu popular Eva Palomares.

Per al Grup Popular del consistori el Govern de Compromís s’ha quedat curt amb esta tímida millora. Seria convenient que la bonificació del 85% s’aplicara, no únicament al primer gual que contracte una empresa, sinó a tots els que tinga, sempre que el gual siga per a una entrada que està generant una activitat econòmica. “La majoria d’empreses del polígon ja tenen el gual contractat i contractarien més si s’aplicara eixa bonificació a la resta de guals”, explica la portaveu popular.

D’altra banda, el PP afirma que “amb esta mesura no s’ha escoltat les necessitats dels altres empresaris del casc urbà als qui també els vindria bé aquest descompte, ja que alguns d’ells s’han llevat el gual per no poder suportar els seus costos. Entenem que la bonificació hauria d’aplicar-se a totes les empreses de Tavernes, perquè, al cap i a la fi estan generant negoci i llocs de treball”, afirma Palomares.

Et Pot Interessar