El Centre d’Atenció de Caritas activa el protocol d’emergències davant les pluges

El Centre d’Atenció Integral (CAI) de Caritas Gandia ha activat des de dimecres, i mentre hi haja alerta per pluges intenses, el Protocol d’Emergències, que consisteix a obrir el centre a les persones sense llar que no siguen residents temporals del CAI, i que vulguen pernoctar en el centre. Per a açò s’han preparat matalassos, llençols, tovalloles i sacs de dormir que s’habilitaran en el menjador del centre en cas que siga necessari.

D’altra banda, la regidora delegada de Seguretat de Gandia, Àngels Pérez, ha presidit una reunió en la que han participatt regidors, funcionaris de diversos departaments municipals així com representants dels bombers, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Creu Roja i protecció Civil, per tal d’activar el dispositiu en el que ja s’estava treballant els últims dies davant l’episodi de fortes pluges previst per hui i els pròxims dies, tal com s’ha comunicat des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.
Pérez ha informat que dijous al matí el nivell d’emergència era taronja per la qual cosa s’ha activat el protocol per a aquest tipus d’incidències.
«Es tracta d’una reunió preventiva, ja que ens trobem en fase de pre alerta. Hem repassat els diferents dispositius i accions que s’haurien de posar en marxa en cas d’incidències«.
La regidora delegada de Seguretat ha incidit que en aquest tipus de situacions, s’ha de recórrer als canals oficials de comunicació com la web municipal i les xarxes socials del consistori i alhora ha sol·licitat que no es difonguen rumors basats en notícies falses.

Et Pot Interessar