22.1 C
Gandia
Divendres, 31 març, 2023

Daniel Lacalle, Francisco Estevan i Dora de Teresa seran els ponents en el Forum Networking Safor

El president de Networking Safor (NWS4), Javier Nogueroles (a la imatge), ha presentat el IV Forum NWS4, un esdeveniment d’àmbit nacional, amb seu a Gandia, que arriba a la seua quarta edició, i l’objectiu del qual és aconseguir l’assistència dels líders de les principals empreses de la Safor i de la Comunitat. La jornada se celebrarà dimecres 15 de novembre en el Teatre Serrano a partir de les 15.30 hores.
Es tracta de l’únic congrés dels dedicats a l’empresa, específicament especialitzat en Networking a la Safor i amb un enfocament diferent. Aposta pel transvasament de coneixement entre empresaris, per açò les ponències són impartides per líders de les empreses, que comuniquen a altres dirigents empresarials.
Comptaran amb el suport del sector empresarial, a través de les seues entitats de representació. Açò garanteix la capil·laritat de la convocatòria, arribant-se a la pràctica totalitat d’integrants d’un segment tan atomitzat com les empreses, a més del suport institucional dels principals organismes de promoció empresarial de la Safor com ara FAES (Federació Associacions Empresarials de la Safor) i les seues associacions integrades.
Per a aquesta quarta edició compten amb un cartell de ponents de luxe que està compost per Daniel Lacalle, Francisco Estevan i Dora de Teresa.
Daniel Lacalle és doctor en Economia, professor d’Economia Global i Finances, a més de gestor de fons d’inversió i economista cap en Tressis Societat de Valors. Casat i amb tres fills, resideix a Londres. Top 20 dels economistes més influents del món 2016, ha sigut votat durant cinc anys consecutius en el Top 3 dels millors gestors de l’Extel Survey, el rànquing de Thomson Reuters, en les categories Estratègia General, Petroli i Elèctriques.
A través de la seua ponència els assistents faran un “Viatge a la llibertat econòmica”.
D’altra banda, Francisco Estevan, emprenedor i empresari amb experiència en polítiques europees, finançament i emprendimiento, porta deu anys dedicant-se a l’assessorament econòmic a nivell europeu a través de la primera empresa que va fundar fa deu anys: Local Europe Consulting. A més, el seu interès pel món financer i les noves tecnologies l’han portat a fundar una start-up relacionada amb el món de l’emprenedoria i el finançament: tufinanziacion.com.  De fet la seua xarrada se centrarà en la “Importància de les Fintech en l’empresa 4.0”.
Finalment, Dora de Teresa té formació jurídica i empresarial així com 20 anys d’experiència com a Lletrada i Jutge, que li permeten disposar d’una visió global i integradora de les necessitats dels seus clients tant a nivell personal, professional i empresarial. Col·labora també amb empreses de sectors sanitaris, odontològicss, atenció a la dependència, salut mental, alimentació, serveis jurídics, bancaris, tecnològics i audiovisuals, entre unes altres, i és ponent internacional, Speaker de la Comissió Europea, assessora jurídica i consellera d’empreses. Amb Daura aprofundirem sobre el “Lideratge Experiencial”.
Des de NWS4 volen agrair el suport dels seus patrocinadors: Bankia, Finest Portfolio Idees, Tressis, Viatges Gandia, ODEC i Dulcesol.
Per a ampliar la informació sobre l’esdeveniment es pot accedir al següent link: https://nws4.org/iv-foro-nws4/
Per a comprar les entrades ací: http://bit.ly/2fptavo
Entrades 
Preu sociI: 10 euros
Preu no soci: 20 euros

Articles relacionats