18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Picornell desmunta les crítiques del PP de Gandia sobre l’espigó del port

El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, ha respost aquest matí a les crítiques abocades des del Partit Popular sobre l’estat de l’espigó nord del port de Gandia.

En primer lloc, Picornell ha recordat als populars que aquesta infraestructura és propietat de l’Autoritat Portuària (APV) per la qual cosa l’Ajuntament de Gandia no hi pot intervindre en aquest moment.
“Espere que les afirmacions que hui han fet siguen fruit del desconeixement de la ciutat que té el PP perquè, altrament, seria que menteixen amb consciència acusant el govern municipal de no intervindre en un espai que no és seu”.

D’altra banda, l’edil ha declarat que “quan el PP creu que ha descobert un problema, nosaltres ja estem treballant en la solució” i ha avançat que la Junta de Govern ja ha aprovat que es remeta un acord a l’APV perquè la neteja i manteniment de l’espigó passen a ser responsabilitat de Gandia. “Una vegada més, tornen a clavar la pota denunciant una situació a la qual nosaltres ja estem donant una solució”

Articles relacionats