19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Partit Popular de Gandia “si hi ha una campanya de ‘Veraño’ els banys públics no poden estar tancats”

El Grup Municipal Popular denúncia que els banys públics de la Platja de Gandia continuen tancats a pesar que Diana Morant va anunciar el passat 13 de març que era la primera platja que obria tots els seus serveis.

El Grup Municipal Popular denúncia que el Govern Municipal de Gandia segueix sense obrir els banys públics de la Platja de Gandia, i han assenyalat que “a pesar que l’Alcaldessa va anunciar el passat 13 de març que una vegada més, Gandia era la primera platja de la Comunitat Valenciana a tindre a punt la mateixa, però la realitat és que des d’aquesta data s’han mantingut tancats els banys públics amb el que això comporta”.

També han puntualitzat que “si el govern municipal anuncia a Gandia com a “Capital del Turisme” o inicia campanyes com la del “Veraño” en la qual convida als turistes a visitar-nos durant tot l’any, és intolerable que un servei tan necessari a la platja com són els banys públics, romanguen tancats i barrats, ja que això genera a més actes incívics. És tan senzill com destinar personal de neteja per a cuidar-los i perquè es complisquen les mesures sanitàries pertinents”.

Articles relacionats