18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

“Beniopa a Escena”

La presidenta de la Junta del Districte de Beniopa, Amparo Victoria, ha donat a conéixer la programació d’activitats ‘Beniopa a escena’ que l’Ajuntament de Gandia ha preparat per a dinamitzar el barri durant l’últim tram de primavera i que es desenvoluparan amb totes les mesures de seguretat Covid.

Així, aquesta edició 2021 s’iniciarà el pròxim dissabte 15 de maig a les 18 h amb el ‘Taller infantil construïm un ambientador’, una iniciativa organitzada pel centre Junior Maria Magdalena de Beniopa que es desenvoluparà al Centre Cívic la Quadra. Per a participar-hi a la primera activitat és necessària una inscripció al Centre Social de la barriada (carrer Mestre Michavila 1, Baix) que es podrà realitzar fins al 13 de maig o fins a completar aforament.

El cicle es completarà el 21 de maig a les 20 h amb el ‘Monòleg amb Miki Dkai’ caracteritzat per l’humor fresc, dinàmic i descarat del còmic. L’activitat serà gratuïta i tindrà lloc al mateix espai, però en aquest cas serà necessària inscripció amb invitació fins a completar aforament.

 

   

Articles relacionats