17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Gema Martí es tracta amb a l’elit europea del llançament de martell en Split

– L’atleta gandiana va ser sisena en la Copa d’Europa de Split establint una nova plusmarca personal

Parlar de tornar a la cúspide d’un esport amb tan sols 20 anys pot sonar a excés, però no ho és si portes, com Gema Martí, tractant-te amb l’elit europea des dels 15 anys.

Split va assistir al retrobament amb si mateixa de l’atleta de Gandia. En la capital de Croàcia va ser sisena en la Copa d’Europa amb la seua millor marca de sempre i tot al cap d’un any de dubtes i pandèmia que van donar pas a una conscienciosa preparació durant els últims mesos que ella mateixa havia anunciat quasi en bucle, la frase “enguany anem amb tot” estiga segurament en el top 10 de les seues expressions més empleades.

Gema va ser la més regular de les participants. Més encara, va ser l’única de totes elles que va tancar el concurs sense fallada, amb cinc llançaments per damunt de 60 metres.

Encara així, l’atleta entrenada per Juanvi Escolano no es conforma: “estic contenta amb el resultat i la marca personal però estic per a llançar més. Sé que puc fer-ho perquè estem entrenant molt bé. En Split em va faltar Juanvi”.

Caldria anotar els noms de la italiana Cecilia Desideri, la danesa Katrine Koch o la bielorussa Maryola Bukel, a les que tractarà d’aconseguir estar per damunt d’elles en el pròxim Europeu a l’aire lliure.

En ple estat de gràcia, Gema competeix el pròxim cap de setmana amb l’equip d’atletisme del FC Barcelona en la lliga de clubs, a Pamplona. Podria caure un nou rècord en la seua carrera per continuar creixent.

Articles relacionats