10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Oliva lliura els premis del certamen de cartes i dibuixos dels reis mags

– L’Ajuntament d’Oliva entrega els premis als guanyadors i guanyadores dels premis del certamen de cartes i dibuixos dels reis mags.

La guanyadora del Certamen de Dibuixos ha sigut Noemi Peris Roca del CEIP Alfadalí. I la Carta guanyadora en el sorteig del Certamen de cartes correspon a l’alumne Antonio Peiró Peiró del Col·legi de San José de la Montaña. Sent essencial la participació de cada un dels centres educatius; CEIP LLUIS VIVES Oliva, AMPA CEIP La Carrasca, CP Verge dels Desemparats, Oliva El Rebollet C.E.I.P. Santa Anna Ampa Colegi Alfadali Oliva Ampa San José de la Montaña AMPA Hort de Palau.

En l’entrega ha estat present la corporació municipal, encapçalada per l’alcaldessa, Yolanda Balaguer; la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Ana Morell; la regidora de Joventut, Anna Mena i la regidora de Festes, Yolanda Navarro.

Anna Mena: “Avui hem entregat els premis als xiquets i xiquetes guardonats i guardonades en el III Certamen de Cartes i Dibuixos dels Reis Mags. Un acte bonic on han participat també els familiars i part de la corporació municipal”.

“És un orgull que els nostres xiquets i xiquetes participen activament en la difusió de les nostres festes tradicionals i desitjar que gaudisquen de la cavalcada de Reis mags, en la que participaran pujant al tradicional trenet”, ha declarat Mena.

La regidora d’Educació i vicealcaldessa, Ana Morell, ha agraït als centres educatius la seua col·laboració i suport per continuar amb aquest certamen: “Els centres educatius de Primària de tota la ciutat fan una tasca extraordinària per fer viure Nadal i la seua tradició familiar a Oliva”, ha declarat Morell.

Per la seda banda, l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, ha volgut agrair la participació de l’alumnat i la implicació de tota la comunitat educativa per dur endavant aquesta iniciativa. “Ha estat un plaer rebre als xiquets i xiquetes dels diversos centres escolars d’Oliva i com no, donar l’enhorabona en nom de tot el consistori als guardonats per la carta als Reis Mags i el dibuix” ha declarat Balaguer. A més, ha afegit que “aquest certamen ofereix als més menuts la possibilitat de participar en les festes de Nadal del seu poble d’una forma divertida i entretinguda”.

Articles relacionats