8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Oliva destina vora 400.000 d’euros en subvencions per a vint-i-cinc associacions locals

La Junta de Govern Local d’Oliva presidida per l’alcaldessa Yolanda Balaguer ha aprovat les subvencions municipals amb vora 400.000 euros per a les associacions locals que atenen els diversos col·lectius. Les associacions d’acció social, socio-culturals, festives, esportives, veïnals, de joventut, gent gran, salut pública, turisme, etc. presentaran un programa justificatiu d’activitats que afavorisquen la dinamització i la participació ciutadana en cada àmbit d’actuació i en benefici de tot el poble.

L’objectiu d’aquestes subvencions és facilitar les ferramentes i recursos i animar a les associacions a elaborar una programació d’activitats que estimulen la participació dels veïns i veïnes en la vida, cultura, festa i iniciatives socials del municipi d’Oliva.

L’alcaldessa Yolanda Balaguer, ha assenyalat que «fer costat a les associacions locals continua sent una prioritat per a l’Ajuntament d’Oliva i més ara, en aquests temps que vivim, que és molt necessari potenciar la participació i la convivència». Balaguer ha afegit que «amb aquestes subvencions, ajudem a les associacions a desenvolupar les seues activitats, el seu dia a dia, generant una xarxa social que millore el benestar de les persones i els seus barris».

També ha assenyalat que les subvencions van dirigides a programes que presten aquestes entitats als seus usuaris, a l’adquisició de materials i a altres despeses de manteniment. «El nostre objectiu és facilitar, en la mesura de les nostres possibilitats, el treball desinteressat que realitzen aquests col·lectius» ha declarat l’alcaldessa.

En aquest sentit, ha recordat el compromís que té l’Ajuntament amb les polítiques socials com un dels eixos fonamentals i prioritaris de la seua acció municipal i al que cada any es destinen importants esforços econòmics en el pressupost municipal. També compta amb el suport del consistori per a la celebració d’esdeveniments que s’organitzen des d’aquestes entitats i que, entre altres mesures, cedeix gratuïtament les instal·lacions municipals per a la celebració d’actes solidaris i festius

Articles relacionats