23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Rosana Seguí, actual directora general de Comerç, Consum i Artesania, i exalcaldessa de Guardamar de la Safor es presenta a les primàries de Compromís per València.

– Rosana Seguí seria la segona per València a les Corts en la llista que encapçala Joan Baldoví en el cas que s’imposaren en les primàries

Rosana Seguí, ha assenyalat que “el maig del 2023 les valencianes i els valencians decidirem qui ens governarà els pròxims 4 anys. Per això són unes eleccions decisives donat que o continuem construint un país més just, social, econòmicament sostenible i respectuós amb el nostre territori o tindrem una nova aturada en totes les polítiques progressistes, valencianistes i verdes que des que està Compromís al Consell hem fet possible.

És per això que he decidit presentar-me com a número 2 per la circumscripció de València, i ho faig des de la base del municipalisme que vaig adquirir primer com a regidora i després com a alcaldessa de Guardamar de la Safor i també des del progrés, vertebració territorial i aposta per una economia sostenible i productiva que com a directora general de Comerç, Consum i Artesania aquesta legislatura he portat a terme dins la nostra Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
És l’hora, des de les Corts Valencianes liderades per Joan Baldoví, de continuar Fent Camí, Juntes i amb Il·lusió amb un projecte que continue apostant per aconseguir major autogovern, per un País Valencià socialment just, i de recuperar drets socials i civils amb una economia dinàmica i una aposta decidida pel nostre territori.
És la meua proposta i la d’un equip de gent que ens uneix l’estima per la Terra on vivim, gaudim, creixem, treballem, estimem i que volem que continue avançant sense deixar cap persona enrere.
El repte és enriquidor, i sobretot il·lusionador, i tot i que no ha estat una decisió fàcil, sí que ha sigut molt meditada perquè tinc la ferma convicció que Compromís és l’únic instrument possible per continuar sent l’altaveu dels valencians i valencianes i capaç de continuar vertebrant territorialment i social el nostre país.

Em presente amb il·lusió i amb moltes ganes de treballar perquè Baldoví siga el pròxim president de la Generalitat Valenciana”.

Fotografia d’arxiu Rosana Seguí votant a les primàries de 2019

Articles relacionats