18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Obertura de la nova seu de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va participar ahir a l’acte d’obertura de la nova seu d’AECC a Gandia (C/ Marquesa de Jura real, 9). Un acte que va comptar amb amfitrions amb Tomás Trénor, president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a València i Maribel Codina, presidenta d’AECC a Gandia. A l’acte van assistir-hi el vicelaclade, Josep Alandete, la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, a més d’altres membres de la corporació i representants de l’àrea de Salut de Gandia.

Després de la visita a les noves instal·lacions, Tomás Trénor va agrair al consistori la seua implicació per fer possible les noves instal·lacions i va declarar que “L’Associació Espanyola Contra el Càncer València busca estendre l’atenció al càncer i a les persones afectades per aquesta malaltia a cada racó de la província. Per això, hem obert un espai a Gandia on s’ofereix atenció psicològica, atenció social, grups terapèutics, tallers i activitats destinats no només a la localitat sinó també als municipis de la comarca de la Safor”.

Per part seua, José Manuel Prieto, ha destacat el pes del col·lectiu local d’AECC, ja que “s’impliquen en multitud d’activitats al llarg d’any que ajuden a obtenir fons per continuar investigant” “Les institucions hem d’estar recolzant col·lectius com el vostre. L’esforç que feu cal posar-ho en valor i agrair-ho”.

Articles relacionats