9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El Pare Ángel assistirà al concert de clausura de l’II Campus Musical Vicky Foods a Vilallonga

El Pare Ángel, fundador de ‘Missatgers de la Pau’, ha confirmat la seua assistència al concert de clausura de l’II Campus Musical Vicky Foods que se celebrarà divendres  29 de juliol, a les 20 hores en la plaça de la Capella del municipi de Vilallonga, en convertir-se en l’entitat a la qual es destinaran els beneficis d’aquest projecte musical.

Es tracta d’una Organització no governamental declarada d’utilitat pública i d’àmbit nacional i internacional que treballa en més de 50 països a favor de la promoció humana i social dels nuclis més desfavorits de la societat.

Aquesta iniciativa cultural i musical, ja consolidada a la comarca de la Safor i la Comunitat Valenciana, ha sobrepassat les expectatives inicials després de comptar amb 110 inscrits. Des de l’organització han mostrat la seua satisfacció per “aquest gran acolliment que ha tingut aquesta segona edició i que ha fet possible la seua consolidació en una de les zones de la Comunitat en les quals la música té un paper protagonista”.

Prèviament al concert, tindrà lloc en les instal·lacions de la Fundació Vicky Foods un col·loqui amb el Pare Ángel a les 18.30 h que estarà obert al públic. Cal recordar que aquesta iniciativa pretén enaltir valors com la cultura de l’esforç, la vida saludable i la sostenibilitat.

El director de la Fundació Vicky Foods, José Vicente Castell, ha destacat que “la música és part intrínseca de les nostres vides i, en la nostra Comunitat, la sentim de manera especial. És un projecte orientat a joves músics que comencen en temps durs i difícils, però que, amb la il·lusió i l’esforç de tots els que participen, estem convençuts que es consolidarà en el futur”. Així mateix, Castell ha volgut agrair la presència del Pare Ángel al concert, “una persona compromesa amb el desenvolupament social i la defensa dels drets humans”.

Per part seua, el director del Campus Musical, Vicent Mengual, ha aprofitat l’ocasió per a convidar a la ciutadania a formar part d’aquesta trobada amb la cultura i la música “que aposta per la dinamització cultural de la societat i pels joves talents”.

Articles relacionats