26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La nova escola de Palmera rep la visita de Reis Gallego, directora general d’Innovació Educativa

– Ha estat acompanyada per l’alcalde de Palmera, Àlvar Català i el director de l’escola, Israel Alberola, per conéixer la nova infraestructura escolar, que obrirà les portes el pròxim curs 

La directora general d’Innovació Educativa de la Conselleria d’Educació, Reis Gallego, junt amb l’alcalde Àlvar Català, el director del CRAMondúver Israel Alberola i membres de l’equip directiu i de la corporació, han visitat el nou centre en el qual el departament de la consellera Raquel Tamarit ha invertit 3,9 milions d’euros per a posar fi a una llarga etapa on els alumnes feien classes en barracons. 

En total, el nou aulari té 243 places escolars. I inclou una aula de 2 anys gratuïta, 3 d’Infantil, 6 de Primària, gimnàs, cuina i menjador per a 120 comensals en dos torns. Té vora 3.000 m² de patis, pistes esportives, jardins i hort escolar.

L’alcalde ha manifestat que “gràcies al fet que tenim un govern sensible en l’àmbit educatiu, un govern progressista, on Compromís té la Conselleria d’Educació, per fi Palmera ha pogut tindre una escola digna i mereixedora de tants anys de reivindicacions. Gràcies al Govern del Botànic i a la seua aposta per garantir escoles públiques i de qualitat per a totes i tots. Estem molt contents i orgullosos de l’escola que tenim actualment. El nou curs sense cap mena de dubte serà el més especial, per a tots els veïns i veïnes, i més encara per als més menuts”.

Així mateix la directora general Reis Gallego després de visitar les noves instal·lacions, del CRAMondúver-Safor aulari 9 d’Octubre a Palmera, ha manifestat que “el pròxim curs a l’escola de Palmera de segur que és el més esperat. Els xiquets i les xiquetes començaran en una més que merescuda escola nova i amb les instal·lacions adequades. Des de la Conselleria d’Educació treballem per garantir que a les escoles rurals no només tinguen els mateixos drets, sinó que també gaudisquen de les mateixes oportunitats. El nostre objectiu seguirà sent treballar perquè els centres educatius d’arreu del País Valencià garantisquen una educació pública, de qualitat innovadora i inclusiva.”

El director d’aquesta escola rural, Israel Alberola ha comentat que “el nou centre és un orgull. Poder estrenar aquestes instal·lacions, sobretot tenint en compte que venim d’un centre educatiu molt reduït i, per tant, en moltes limitacions és un gran canvi”. També ha posat de manifest “l’aposta que les administracions autonòmica i municipal han fet per l’educació pública”.

Articles relacionats