11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Nova campanya comercial de l’Associació de Comerciants d’Oliva amb motiu del dia valencià dels “Enamorats”

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per l’alcaldessa Yolanda Balaguer, llancen de nou la campanya comercial amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana i dia dels enamorats i enamorades valencianes, del pròxim 9 d’octubre.

El 9 d’octubre, a més de commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana, el poble valencià també celebra Sant Dionís, patró dels enamorats i enamorades valencians i dels mestres confiters. Aquest dia és costum regalar a la parella dolços elaborats amb massapà en forma de fruites i hortalisses, així com piulets i tronadors, tot embolicat amb un mocador. Una tradició que es remunta al segle XVIII i que avui encara es manté en diversos pobles i ciutats, com ara Oliva.

Des d’ACCO en col·laboració amb l’Ajuntament d’Oliva es vol promocionar el sector de pastisseria de la ciutat i commemorar aquesta diada, fent partícip a la ciutadania amb un sorteig de 10 “mocadorades”.

El sorteig es realitzarà entre les persones que compren en els comerços associats a ACCO, del 29 de setembre al 8 d’octubre.

Delicioses “mocadorades” elaborades per:

– Blat i Sucre

– Pastisseria Sant Vicent

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO comenta que “és important per a ACCO donar suport a la cultura i les tradicions, posant el nostre granet d’arena perquè, per una banda, no es perden i que les noves generacions les coneguen i, per altra banda fer costat al sector de la pastisseria posant en valor la tasca artesanal que realitzen i els productes de qualitat que ofereixen”.

L’alcaldessa d’Oliva i regidora responsable del Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament ha declarat que “Oliva, un any més, celebra el dia de la Comunitat Valenciana i dels enamorats i enamorades valencians, de la mà del sector pastisser de la ciutat, amb un sorteig que pretén promocionar els seus productes així com fer partícip a tota la ciutadania”. “Sempre és un plaer col·laborar amb ACCO i amb les seues campanyes i si, a més a més, fomenten les nostres tradicions, l’impacte és més beneficiós per a tots i totes”, ha afegit Balaguer.

Consulta els comerços associats en www.accooliva.com

Articles relacionats