16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Tavernes dota la vigilància rural i agrària amb un nou vehicle

  • Permetrà a la Brigada Agrària optimitzar els serveis de vigilància i control en els camins i camps de Tavernes
  • Per les seues característiques tot terreny, el nou vehicle també podrà donar suport en emergències com inundacions o incendis en tot el terme municipal

 L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Agricultura, ha adquirit un nou vehicle de vigilància rural per a la Brigada Agrària que facilitarà les tasques de vigilància i control dels camps vallers i l’assistència als llauradors i llauradores.

L’adquisició del nou vehicle s’ha fet amb una inversió de 21.900 euros i, per les seues característiques tot terreny, també podrà donar suport en emergències com inundacions o incendis en tot el terme municipal.

La vigilància rural és un servei essencial per a controlar les tasques agrícoles, les cremes i evitar robatoris o danys en els camps de Tavernes.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha destacat que “millorar el servei de vigilància rural permet incrementar el control al camp i la presència dissuasiva contra robatoris en les zones agrícoles. A més, amb el nou vehicle la Brigada Agrària tindrà major presència i prestarà una millor assistència a les persones del camp”.

Articles relacionats