Nekane ens ha donat una forta abraçada a la celebració del II Repte Solidari del Club Rem Cia Gandia

L’entrada al port dels tres llaüts de Club Rem Cia Gandia, després d’haver cobert les distàncies que tenien marcades en el repte, ha sigut emocionant, els trenta remers amb els rems en alt saludant a la gran quantitat de públic que les esperaven en mostra d’agraïment, i la gent que estava en el port els ha donat grits d’ànim,»grans, campiones, valents, valentes, etc.» acompanyat d’una gran ovació, que han fet que la pell s’aborronara a tots.

Així finalitzava la primera part del repte, i tenia lloc la segona part, la de la gent participant de l’esmorzar solidari, la venda de productes fets en els tallers de l’AECC de Gandia i la venda de les samarretes oficials del repte. La gent ha gaudit d’un gran ambient, Andrés Puig col·laborant del so de l’esdeveniment, l’AECC de Gandia de tota la logística de l’esmorzar i la venda, la confraria de Pescadors, i fins a la Germandat del Davallament del Grau que també ha col·laborat en dispensar les begudes fresquíssimes. La participació de l’Ajuntament de Gandia en l’organització i la presència de Miguel Angel Picornell i la incansable Liduvina Gil.

Tocava el torn de les protagonistes principals, el de les responsables del naixement d’aquest Repte Solidari, Nani i Marta i de tots els membres del Club Rem Cia Gandia que acompanyades al micròfon d’Adriana Serlik, han volgut agrair a l’Ajuntament de Gandia, a Vicky Foods, Toni, Raul i Salva pastissers que han col·laborat en l’esmorzar, i molt especialment a la Família de Nekane que sa mare molt emocionada ha rebut el dorsal de Nekane.

I encara hem tingut més emocions fortes, aquestes han vingut per part de Rafa Granollers, el tutor de Nekane del col·legi Abecé, que ha tingut el recolzament de les propietàries i directora del col·legi. Rafa Granollers sols tenia un objectiu, que Nekane estiguera present entre nosaltres i ho ha aconseguit des de les seues primeres paraules, quan ha volgut que la mare de Nekane estiguera al seu costat.

Només començar, un nuc en la gola de Rafa, ha assenyalat als presents que anava a parlar des del seu cor. Ha recordat anècdotes, com la pujada al Castell de Bairen, de com alça els braços a l’arribar al Castell, diguen a tots que ella era una lluitadora per la vida, la forma de participar en l’educació de Nekane de tots els seus companys de curs, els vídeos que gravaven per a Nekane, un fum de records, de grans records.

Li ha agraït vàries vegades tot el que ell havia aprés de Nekane, com afrontava la vida, la disposició que sempre ha tingut, i com cada vegada que Rafa anava a sa casa fent de mestre a domicili, li rebia en una forta abraçada, ha dit «Unes abraçades que sempre portaré en el meu cor, que mai oblidaré», Rafa ho ha dit en tanta emoció, que tots el presentes hem pogut sentir aquesta, i Nekane ens ha abraçat a tots, quina millor manera de finalitzar el Repte Solidari, que el de tindre entre nosaltres a Nekane amb les paraules de Rafa Granollers.

Enhorabona a tots!

Et Pot Interessar