Encara hi ha temps per a participar en el repte solidari en homenatge a Nekane del Club de Rem Cia Gandia

Participar és col·laborar per a pal·liar una malaltia tan cruel com el càncer, i encara estàs a temps de fer-lo. Encara hi ha dorsals perquè acompanyen als i les regatistes i els donen les forces necessàries per a realitzar els reptes de distància que s’han proposat.

Dorsals que van dedicats i remen per una causa, per un ser estimat, per amics, per elles, per ells, per la família, per mil raons, i per obtindre la major recaptació possible, que anirà destinada ajudar a la lluita contra el càncer.

Nani Vela cofundadora del Club de Rem Cia Gandia, ha dit en aquest mitjà «L’objectiu inicial és duplicar la recaptació realitzada en el desafiament de l’any passat, creiem que ho aconseguirem, per la quantitat de gent que s’ha bolcat amb aquesta iniciativa, i a més enguany homenatja a Nekane, una lluitadora per la vida, que ja no aquesta entre nosaltres físicament però si en els nostres cors, ella ens ha impulsat més si cap a consolidar aquest repte i aconseguir les més altes cotes de solidaritat». Preguntada perquè es pot fer per a col·laborar encara, Nani va comentar, «Encara hi ha temps, disposem encara de dorsals, trucant al telèfon 676977678 o al 658936946 podran adquirir encara» i va finalitzar «i acudint demà a la Plaça de la Llotja del Grau de Gandia, per a rebre als participants del repte i participar en l’esmorzar solidari, on poden comprar productes de l’AECC i la samarreta oficial del repte d’enguany», «us esperem a tots i a totes, el vostre esforç i solidaritat té recompensa».

Demà diariserpis.com també estarà

Et Pot Interessar