20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Xeresa celebra II edició del Memorial Miguel Pellicer de ciclisme d’escoles

TriasportEls ciclistes Javier Valero, Antonio Ramírez, Pau Soriano, Iker Mortes, Marc Moncho, Vicent Andrea, Oriol Olaso i Marc a més de les dones Lluna Hervás, Carla Bañuls, Andrea Contero, Sara Calatrava, Llum Tarín, Leyre i Valeria Almena van ser els vencedors i vencedores de la II edició del Memorial Miguel Pellicer de ciclisme d’escoles que es va disputar dissabte passat a la vesprada en una tòrrida jornada on va arribar el termometre als 36 graus.

Un circuit molt exigent, on la pujada ininterrompuda de cara a meta va ser molt exigent i on es va veure als ciclistes patir de valent.

Els ciclistes de La Safor va obtindre un bon resultat, ja que van aconseguir tres victòries, Oriol Olaso de la Valldigna en principiants, en la mateixa categoria també guanyaria Carla Bañuls del Triasport mentre que Andrea Contero faria el mateix.

En la segona posició acaba, en aquesta ocasió, la flamant campiona Espanya Alejandra Puente que no va tindre un bon dia però que almenys segueix en la baralla per la challange. Destacar també la segona posició d’Aitana Calabuig del Triasport en alevins mentre que la tercera plaça en aquesta mateixa categoria va ser per a Laia Canet i Xavi Mestre de la Valldigna. A més destacar els tercers llocs de Marc Iborra i Irene Flores de l’esquadra gandiana i Joana Olaso del equip Valler.

xeresa ciclistes1Esmentar el quart lloc en gynkana d’infantils i primer de La Safor de Vicente Llido de la Valldigna i el cinque de Jairo Jaén en carrera com al seté de Jordi Fournies del Triasport i el valler Vicent Grau.

En promeses la quarta plaça d’Àlex Sánchez, Àlex Moreno seté i Andreu Sansaloni huité del Triasport a més del sisé lloc de Xavi Cabanilles en alevins i sisé de Daniel Andrés i el huité lloc de Gerard Espinosa de la Valldigna en la mateixa categoria.

En el lliurament de trofeus va estar l’alcaldessa de Xeresa com el president de la Federació Amadeo Olmos.

Articles relacionats