25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Naix el projecte comunitari ‘Estimem Bellreguard’

 

 

• Un projecte amb l’objectiu de construir un poble amic, solidari, tolerant i conscienciat amb l’entorn

• La iniciativa ha sorgit de diverses associacions de la Mesa d’Entitats i inclou activitats diverses, com una campanya de sensibilització, xarrades i tallers a centres educatius o un cinefòrum infantil

Ha nascut Estimem Bellreguard, un projecte sorgit d’algunes associacions de la Mesa d’Entitats de Bellreguard, un espai de confluència del teixit associatiu del poble, que ha sigut capaç de deixar els seus interessos particulars i obrir la possibilitat de trobar un punt d’encontre en la conscienciació sobre la importància del civisme, l’estima pels animals, la cura del poble i el seu entorn.

‘Estimem Bellreguard’ tindrà activitats diverses: una campanya comunicativa de sensibilització al públic en general, xarrades i tallers a centres educatius destinats a la infància i adolescència, un cinefòrum infantil i acabarà amb una jornada de clausura que tindrà lloc a finals de març. Tot això ha pogut sortir a la llum gràcies a la Regidoria de Participació Ciutadana que per primer cop va obrir una convocatòria de subvencions destinades a enfortir l’associacionisme, la participació ciutadana i l’acció comunitària a Bellreguard.

Cartell Campanya estimem bellreguard

En aquest projecte les entitats estan fent un procés d’aprenentatge i enfortiment intern i interassociatiu tan necessari per a unir esforços i recursos a l’hora de treballar per al bé comú. Han decidit passar de la inactivitat i la queixa continua enfront de problemàtiques del poble a l’acció comunitària i la participació per fer evident la part de responsabilitat que tenim tots i totes en pal·liar les necessitats del poble. Per això obren les portes a què altres col·lectius, associacions i ciutadania, se sumen a ‘Estimem Bellreguard’, un projecte comunitari que vol construir un poble amic, solidari, tolerant i conscienciat amb el seu entorn amb els animals i amb el benestar dels veïns i veïnes.

Articles relacionats