21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

“MUSICLING: Recycled Instruments” curs de formació impulsat per “Xeración València”

 

L’associació valenciana cultural “Xeración València” ha estat desenvolupant un curs de formació entre els dies 24 i 30 d’Octubre de 2022 amb 24 participants procedents de diferents països.

El curs “MUSICLING: Recycled Instruments” (Musiclaje: instruments reciclats) cofinançat pels programes europeus “Erasmus+ Joventut” i “Europa Creativa” utilitza la creació d’instruments reciclats per a proporcionar noves eines, coneixements, aptituds i tècniques a les persones participants que treballen amb joventut als seus països.

“L’objectiu és usar el reciclatge creatiu i la música per a proporcionar noves metodologies, eines i tècniques innovadores a treballadors/as juvenils i socials de manera que puguen millorar les seues aptituds i habilitats en el seu treball” ha assenyalat el coordinador del projecte.

Emiliano Tricarico, un dels participants italians comentava: “És genial poder combinar la música i el reciclatge compartint aquesta experiència amb gent de països i cultures tan diversos però amb tantes idees i interessos en comú, és una gran oportunitat per a totes i tots”.

Articles relacionats