18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

La Safor compta amb un nou campió d’Espanya: Enzo Badenas aconsegueix el campionat de Motocròs de 85 cc.

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, es va proclamar nou campió d’Espanya de motocròs en la cilindrada de 85 cc. després d’una última volta d’infart en el traçat lleons de la Bañeza.

Badenas va eixir molt tranquil, en la segona manga, i va anar remuntant a poc a poc fins a col·locar-se en la quarta plaça on va estar bastant temps fins que en els últims moments el de Beniarjó aconseguiria col·locar-se en la tercera plaça i donar el colp decisiu en l’última volta on revessaria a Ot Mari i Juan Izaguirre.

Un campionat on va començar molt bé per a Enzo Badenas però que en les següents carreres va patir molts alts i baixos i semblava que tot estava perdut però el pilot d’Husqvarna va saber remuntar en la penúltima prova en Don Benito i rematar en La Bañeza.

Ara el nou campió d’Espanya ja pensa en el 2023 on correrà en la categoria de 125 cc., un campionat on s’haurà de donar colzades amb pilots molt majors que compten amb major experiència i per descomptat amb molt de potencial, però cal confiar en la progressió que està demostrant Badenas en la seua trajectòria.

Articles relacionats