25.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

Moll Autos fa lliurament de tractaments vitamínics al personal sanitari i forces de seguretat

Al llarg del dijous 2 Abril, Moll Auto ha dut a terme el lliurament de les primeres 1.000 unitats del tractament vitamínic que ha aconseguit gràcies a una important donació de Moll Auto i el seu equip humà.

Durant el matí, Moll Actuacions ha visitat les instal·lacions de la Policia Nacional a Gandia, on ha donat 100 unitats als cossos de seguretat.

Seguidament, ha sigut l’Hospital de Gandia qui ha rebut la següent donació. Concretament, 360 unitats de tractaments vitamínics que es repartiran entre tots els sanitaris del centre. Finalment, la jornada a Gandia finalitzat amb la visita a la Guàrdia Civil, on s’ha fet lliurament de 120 unitats.

Els sanitaris i cossos de seguretat de Gandia  s’han mostrat immensament agraïts i emocionats amb el gest de solidaritat demostrat.

Cal assenyalar que en breu faran un segon lliurament on proporcionaran materials de protecció. Per a això, Moll Auto anunciava en les seues xarxes socials el
passat cap de setmana una campanya solidària sota el lema #protejamosanuestroshéroes amb l’objectiu que qualsevol persona poguera sumar-se a la iniciativa.

En aquest sentit, personalitats i referents com Jaume Costa (futbolista del València CF), Quique Dacosta (famós cuiner), Carlos Tarque (cantant de M-Clan), Javier (cantant dels Pecos), Pablo Andújar (tenista 53 del món), Cristina Gutiérrez (Pilot Dakar), Toni Cuquerella (Enginyer Fórmula E), Manuel Alonso (Xef Estrella Michelín), Víctor Cucart (fotògraf internacional de moda), Telmo Gadea (president de la Federació de Falles de Gandia), Manu Velasco (premie Magisteri 2018), Ovidi Tormo (cantant dels Zigarros), Pulpul (Cantant de Ska-p), Paula Tomás (jugadora del Llevant CF), Marta García (Pilot de Fórmula 3), Pepelu (Jugador de la Selecció Espanyola de Futbol sub-21), Ana Vallés (Jugadora del València CF) i Pedro Moreno (Pilot de Freestyle Motocròs) han mostrat el seu suport a la iniciativa a través de les seues xarxes socials sota el hastag #protejamosanuestroshéroes.

Amb més de 4.000 € recaptats en tot just 48 hores, Moll Autos confia a poder aconseguir més mitjans que puguen ajudar als qui més ho necessiten ara.

Articles relacionats