25.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

El Real de Gandia fa entrega de material de protecció a les persones majors de 60 anys

– L’Alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha emés un decret perquè la brigada de Serveis Bàsics i la Policia Local repartisquen el material de protecció necessari a totes les persones majors de 60 anys que resideixen en el municipi.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha emés un decret sobre la campanya de prevenció del Covid-19 per a ”minimitzar” el risc de contagi per Coronavirus. Des d’aquest matí, la brigada de Serveis Bàsics i la Policia Local ha començat a repartir un pack d’Equip de Protecció Individual compost per una màscara i un parell de guants a totes les persones majors de 60 anys que resideixen en el municipi, sent aquesta primera fase la d’atenció a aquest grup de persones de risc, en total unes 550 persones.

Mascarell vol agrair “que tot això és possible gràcies a la col·laboració de moltes veïnes i veïns que estan treballant desinteressadament des dels seus domicilis. Estem vivint una situació especial i difícil, però tot el Real anem en la mateixa direcció. I és molt d’agrair la implicació i col·laboració de moltíssima gent”.

L’ajuntament realer ha estat prenent diverses mesures des d’uns dies abans que es decretara l’Estat d’Alarma, amb l’objectiu de fer costat als veïns i veïnes per a alleujar en tot el que siga possible. També, grups de veïnes estan col·laborant i treballant en l’elaboració de màscares i altres materials que aniran destinats al personal sanitari.

Articles relacionats