14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Marc Mestre, subcampió d’Espanya en llançament de pes

Quatre atletes gandians entrenats per Juan Vicente Escolano en el grup de rendiment de llançaments de l’Escola del C. C. El Garbí es van desplaçar el passat cap de setmana a Madrid per disputa el campionat d’Espanya de llançament, en el que Marc Mestre va ser el millor situat dels quatre amb la medalla de plata amb un millor registre de 17,30 metres. Rubén Mayor va aconseguir la quarta posició amb 16,52 metres i Guillermo Garcés va millorar la seua marca personal amb 15,78 metres finalitzant en sisena posició. Aquests tres atletes pertanyen al C. c. El Garbi. 
Finalment, Victor Faus que milita en les files del Platges de Castelló, va llançar la bola fins als 16,24 i va acabar en cinquena plaça. 
Aquests quatre atletes ja tenen la marca mínima per a participar en el Campionat d’Espanya d’Aire Lliure a celebrar-se a Granollers els dies 6 i 7 de juliol.

Gema marti daniel mayor

Llançaments llargs

D’altra banda,  al IX Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs celebrat a Jaén, hi han participat dos atletes gandians entrenats per Juan Vicente Escolano en el grup de rendiment de llançaments de l’Escola del C. C. El Garbí.
Gema Martí atleta del F. C. Barcelona va aconseguir la medalla de bronze amb un millor llançament de 60,15 metres confirmant així la marca mínima per a participar en la Copa d’Europa. Aquesta atleta es desplaça aquest cap de setmana a Šamorín (Eslovàquia) per a representar a Espanya amb l’equip absolut en la prova de llançament de martell.
D’altra banda, l’atleta del Club de Córrer el Garbí Daniel Mayor que va debutar en les competicions absolutes, va finalitzar en 7ª posició amb una millor marca de 52,92 metres. Mayor acaba una temporada d’hivern excel·lent amb la participació en dos campionats d’Espanya.

Articles relacionats