15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Julia Sigalat, del NiE Gandia, campiona autonòmica júnior en 100 esquena i bronze en 200 esquena

El cap de setmana 2 i 3 de març s’ha celebrat a Castelló de la Plana el Campionat Autonòmic Júnior i Absolut de Natació; una competició que reuneix un total de 35 clubs amb 302 nadadors i nadadores de molt alt nivell.

El Club Natació i Esports Gandia va comptar amb la participació de Maria Bordes, Alejandra Pérez, Marina Camps, Javier Juan, Julia Sigalat, Marc Blasco i Joan Muñoz.

Els resultats poden definir-se com prometedors, i és que Joan Muñoz va aconseguir millor marca personal en 50 i 100 lliures i 200 estils. Maria Bordes, Marc Blasco i Javier Juan van confirmar les seves marques, i Marina Camps i Alejandra Pérez van aconseguir mínima nacional en 100 lliures (1’03.56 “) i 100 papallona (1 ‘07.77”), respectivament. Així doncs, Julia Sigalat (dreta de la imatge) va aconseguir el seu millor temps en 50 i 100 esquena, quedant quarta absoluta en la primera prova, i primera júnior a la segona. Finalment, va finalitzar el campionat amb un 200 esquena, en el qual es va acostar a la seva millor marca, i va aconseguir el tercer lloc de la seva categoria.

Pel que fa a la classificació absoluta, l’equip masculí va aconseguir la 15ª posició, i el femení, la 17ª.

Per a aquest grup de nedadors i nedadores la pròxima cita important serà a l’abril, a la Copa de Clubs autonòmica, encara que abans podran posar-se a prova en un control que es realitzarà el 23-24 de març, a Gandia.

Articles relacionats