14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Potries, Villalonga, la Font d’en Carròs i Rafelcofer organitzen una Pasqua compartida per a joves al Penyagolosa

Els joves de Potries, Villalonga, la Font d’en Carròs i Rafelcofer d’entre 16 i 18 anys tenen l’oportunitat de participar en la Pasqua compartida, un viatge organitzat al Mas de Borràs (a la imatge), situat al Penyagolosa, el parc natural més alt i millor conservat de la Comunitat Valenciana, del 26 al 28 d’abril. Aquesta iniciativa naix al detectar la necessitat d’oferir un oci dirigit exclusivament als joves de la nostra comarca.

Aquest treball fet en xarxa, s’ha dut a terme pels diferents tècnics de joventut dels ajuntaments organitzadors. Aquesta acció es dirigeix als joves d’edats compreses entre 16 i 18 anys d’aquests xicotets municipis, però també està obert per als joves de tota la comarca. D’aquesta manera, els joves podran crear sinergies entre ells, compartir experiències, conéixer gent nova i donar peu a noves iniciatives col·laboratives dirigides a aquest públic.

Els interessada en inscriure’s, podrà dirigir-se a les distintes oficines dels ajuntaments organitzadors o bé enviar un correu a les següents adreces:

– Ajuntament de Potries: tasoc@potries.org

– Ajuntament de Villalonga: joventut@villalonga.es

– Ajuntament de la Font d’En Carròs: activitatsculturals@hotmail.com

– Ajuntament de Rafelcofer: rafelcofer.joventut@gmail.com

Articles relacionats