23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’aparell de comunicació de Podemos rellisca a la primera iniciativa de campanya

L’aparell de comunicació de Podemos ha relliscata a la primera iniciativa de la campanya de les generals en difondre un cartell que ha hagut de retirar per haver estat desaprovat fins i tot pel seu protagonista, Pablo Iglesias, líder de la formació.  El cartell anunciava que Iglesias tornarà a la primera línia política el pròxim 23 de març a Madrid amb un cartell en el qual es veia al mateix secretari general amb el puny enlaire en un acte realitzat a la Porta del Sol. El cartell, en el qual s’anunciava el seu retorn estava presidit per la paraula “Vuelve”, on les lletres centrals ‘EL’ havien quedat remarcades en color diferent.

El cartell ha rebut nombroses crítiques en les xarxes socials i fins i tot el mateix Pablo Iglesias ha publicat un tuit en el qual ha reconegut que “no em sent identificat amb el cartell. Reconéixer els errors és sempre el primer pas per a fer les coses bé”.
La crítica del líder del partit, actualment de baixa paternal, ha provocat que l’equip de comunicació de Podemos haja eliminar el tuit en el qual s’havia promocionat el cartell.

El líder de Podemos està de baixa des del 21 de desembre per a cuidar dels seus fills bessons i, durant aquest temps, ha sigut Irene Montero qui ha portat les regnes de la formació al costat del secretari d’organització, Pablo Echenique. 

Articles relacionats