18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Marc Mestre, ciclita de Beniarjó, finalitza en novena posició la Volta a Besaya

– Ivan Gomar es va veure penalitzat per la contrarellotge i va finalitzar en la quinzena posició

El ciclista de Beniarjó Marc Mestre de l’equip Juan Giner va finalitzar en la novena posició de la Volta a Besaya de Cantàbria en categoria cadet a tan sols 59 segons del seu company Abel Odón Rosado que va ser el flamant campió d’aquesta volta considerada com la més important que té lloc en territori nacional.

Mestre va realitzar una gran contrarellotge per equips on la seua esquadra va finalitzar segon a tan sols tres segons dels guanyadors el Sagales de Catalunya. En la segona etapa el de Beniarjó va esperar l’esquena al seu company Abel Odón que va obtindre la segona posició, que va ser suficient per a guanyar la volta mentre que el de La Safor aconseguiria acabar nové a 59 segons.

Els èxits per al de Beniarjó no finalitzaren ací, ja que el seu equip aconseguiria alçar-se en la primera posició de la general pocs segons abans del combinat Beniopa-Ontinyent. Cal destacar que van participar 40 equips amb prop de 200 ciclistes de tot l’àmbit nacional.

En aquesta mateixa prova Ivan Gomar va finalitzar en la quinzena posició a 1’16 del guanyador, sens dubte la contrarellotge del dia anterior en Torrelavega, on el de la Font va perdre massa temps i va penalitzar la seua posició a la general, ja que en l’última etapa els participants van córrer sota la pluja. Aquest fet va ser un avantatge pels especialistes en ciclocròs.

Encara que el valencià Odón Rosado aconseguiria finalment el premi que venia buscant des de les últimes carreres. Possiblement el company de Mestre és un dels ciclistes més destacats en aquest moment. I que apunta maneres per ser una figura dins del ciclisme, segons es veu en els últims resultats i per la increïble progressió que ha realitzat en l’últim any.

Articles relacionats