13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Persones joves són els protagonistes de la nova campanya de la lluita contra la COVID

– Persones joves que han patit la malaltia per coronavirus donen el seu testimoniatge en una nova campanya de conscienciació de Sanitat

– Pacients de 19 a 45 anys plantegen la necessitat de conscienciar-nos que la nostra salut és també la salut dels altres

– Barceló: “Hem de continuar sent responsables en tots els àmbits i actuar sempre amb prudència i ateses les recomanacions”

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública llança una nova campanya de conscienciació sobre la importància de seguir les recomanacions d’higiene i seguretat per a evitar contagis per coronavirus i trencar les cadenes de transmissió.

Per a aquesta nova campanya, s’ha tornat a apostar per testimoniatges reals de persones que han patit la malaltia i els seus efectes en algun moment de la pandèmia.

En aquesta ocasió, són persones d’entre 19 i 45 anys els qui narren com van viure aquests difícils moments i, alhora, plantegen la necessitat de conscienciar-nos de la importància de pensar que la nostra salut és també la salut dels altres.

En aquesta línia, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha tornat a reiterar “la importància que té que continuem sent responsables en tots els nostres comportaments, siga en l’àmbit que siga, actuant sempre amb prudència i ateses les recomanacions“.

El fet que siguen persones joves les que hagen volgut compartir la seua experiència “mostra la implicació i la responsabilitat d’aquest sector de la població també davant la pandèmia“, ha afegit Barceló.

Articles relacionats