16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Lleugera millora de l’evolució de la pandèmia a la Safor

– Dos nous brots de coronavirus s’han registrat a la Safor, segons notificava en la vesprada d’ahir la Conselleria de Sanitat, en aquesta ocasió cap dels dos és d’origen social. A Tavernes de la Valldigna s’ha detectat un brot d’origen educatiu amb cinc casos, l’altre s’ha produït a l’àmbit laboral, en aquest cas, el nombre de contagis és molt més important al detectar 19 casos.

– Per segon dia consecutiu no s’ha notificat cap defunció a la Safor, i s’han donat quatre altes a la Unitat de Vigilància Intensiva, bona notícia després d’una bateria de dies lamentant defuncions.

– La pressió hospitalària es manté, al finalitzar la jornada d’ahir a l’Hospital Comarcal hi havia 114 persones, 3 més. A la Unitat de Vigilància Intensiva es troben 25 malalts, 4 menys i en planta Covid 89 persones. Cal felicitar al personal sanitari de l’UCI per la lluita per recuperar i atendre als malalts que tenen a càrrec seu i que ahir van tindre la recompensa en forma de 4 altes de la unitat.

– També cal apuntar una més que una lleugera baixa dels nous casos de coronavirus detectats, ja que la cifra notificada per fonts sanitàries de la Safor va ser de 55.

La Comunitat Valenciana registra 4.822 nous casos de coronavirus i 8.332 altes

– Sanitat ha administrat ja 174.501 dosis de la vacuna contra el coronavirus

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 174.501 dosis de la vacuna contra el coronavirus, de les quals 170.605 són de Pfizer i 3.896 de Moderna, i han rebut les dues dosis de la vacuna 68.735 persones.

D’altra banda, s’han registrat 4.822 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 334.851 persones.

També s’han registrat 109 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 5.184 persones.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 4.165 persones ingressades, i d’elles 656 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, des de l’última actualització s’han registrat 8.332 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 63.623 casos actius, la qual cosa suposa un 18,37% del total de positius.

Fotografia d’arxiu

Articles relacionats