19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Real de Gandia tanca el 2020 pagant als seus proveïdors en menys de 5 dies

L’alcalde de l’el Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha informat que s’ha consolidat el període mitjà de pagament a proveïdors de serveis a l’Ajuntament, i tanca el 2020 en 4,91 dies, molt per davall del període de verificació i comprovació de factures de 30 dies.

Mascarell ha assenyalat que “Es consolida així un període mitjà de pagament a contractistes i proveïdors i del qual estem molt satisfets, ja que ha sigut i continua sent una de les preocupacions fonamentals de l’equip de govern que aquells que presten els seus serveis a l’Ajuntament cobren en temps i no els supose cap mena de perjudici per morositat, i el fem en un moment en el qual encara és més necessari acurtar els terminis, a causa de les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària que pateixen molts sectors econòmics”.

Així mateix, ha afegit que “amb el compliment dels pagaments l’Ajuntament impulsa el desenvolupament econòmic del municipi per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació. A més aquest indicador econòmic reflecteix l’eficiència en la gestió dels recursos públics”.

Articles relacionats