9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Lleugera baixada del nombre de casos actius de coronavirus a la Safor

 

– El nombre de contagis a la Safor estava creixent des del passat 26 d’octubre, un total de 45 dies

Des del passat 26 d’octubre no s’hi havia produït cap abaixada del nombre de casos actius, ha sigut en l’actualització de dades de la Conselleria de Sanitat de hui quan s’ha registrat un -5,52% de decrement, la qual cosa no permet rebaixar cap mesura, i continuar amb la màxima responsabilitat i prudència amb el distanciament social i l’ús de la mascareta.

Una gran part dels contagis són dels menors d’11 anys, que el dimecres vinent començaran amb la vacunació en els seus centres educatius, en horari lectiu.

La baixada ha sigut generalitzada a la majoria dels municipis de la Safor, inclosos Gandia, Oliva i Tavernes, cal esperar a pròximes actualitzacions per saber si es tracta d’un miratge o d’una tendència.

Encara que s’ha produït la baixada, la incidència acumulada a la Safor és de 776,60 en els últims 14 dies, amb 1.355 casos actius. La qual cosa fa que el nivell de Risc per contagi és extrem.

D’altra banda destacar que Tavernes de la Valldigna (1.697), Xeresa (1.291) i Benirredrà (1.005), encapçalen la llista de municipis amb la incidència acumulada més alta de la Safor.

Articles relacionats