31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

L’HOTEL VILA VENECIA DE BENIDORM BATEJA UNA SUITE AMB EL NOM DE GANDIA

 

L’Ajuntament ha donat a més d’est regal, llibres promocionals i històrics i material audiovisual promocional de la ciutat perquè els hostes puguen conèixer la localitat a la qual està dedicada l’habitació. A més, tots els clients rebran una carta rubricada per l’alcaldessa de Gandia en la qual se’ls convida a conèixer la seua localitat. En les parets llueixen imatges del Palau Ducal, principal peça del seu patrimoni cultural.

Després del recorregut, el vicepresident de Magic Costa Blanca, Javier García, ha traslladat el seu agraïment a Diana Morant per assistir personalment a la inauguració. “És un honor per a nosaltres que els alcaldes vengen a inaugurar les habitacions, ja que amb elles no volem una altra cosa que promocionar la gran riquesa de la nostra Comunitat, i naturalment no podia faltar Gandia, una localitat amb la qual tenim una especial vinculació, una destinació pel qual la cadena porta apostant més de 20 anys, allí tenim un dels nostres hotels, el Vila Luz, que recentment serà inaugurat després d’una remodelació en la qual es tematitzará amb inspiració del pintor valencià, Joaquín Sorolla”, ha assenyalat.

“Gràcies a *Magic Costa Blanca per la seua gran iniciativa sempre dins del sector turístic de Benidorm i avui acostar-nos una mica més la ciutat de Gandia, una localitat que espere conèixer millor gràcies a la invitació de l’alcaldessa” ha comentat Antonio Pérez, alcalde de Benidorm.

Articles relacionats