23.8 C
Gandia
Dimarts, 27 setembre, 2022

L’exposició ‘Valencianes per la igualtat’ de Caixa Popular arriba a Tavernes

– Està composta per sis escultures de l’artista fallera Pilar Luna que representen sis dones valencianes amb diferents missatges reivindicatius en el seu davantal

– L’exposició es pot visitar en el vestíbul de la Casa de la Cultura fins al dijous 31 de març, tots els matins de 10 a 13 hores, i dimarts i divendres de vesprada de 17 a 20 hores

La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull l’exposició itinerant ‘Valencianes per la igualtat’ impulsada per l’entitat Caixa Popular. La mostra està composta per sis acolorides escultures creades per l’artista fallera Pilar Luna que representen sis dones vestides amb la indumentària tradicional valenciana amb diferents missatges reivindicatius en el seu davantal.

‘Les dones de hui ens construïm’ o ‘Juntes som imparables’ són algunes de les frases d’empoderament que podem veure escrites en les escultures de les valencianes, amb les quals es reivindica el paper de la dona i una societat més igualitària.

A l’obertura de l’exposició han assistit l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la directora de l’oficina de Caixa Popular a Tavernes, Susana Miñana, la Fallera Major de Tavernes, Cristina Martí, la regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, i membres de la corporació municipal.

La regidora Noèlia Alberola ha agraït a Susana Miñana la seua predisposició per dur a Tavernes esta bonica exposició que “junta la festa i la tradició de les Falles amb la reivindicació d’una societat més igualitària, i que segueix la mateixa línia reivindicativa que la campanya ‘6Falles, 1 Festa’”.

L’exposició es pot visitar en el vestíbul de la Casa de la Cultura fins al dijous 31 de març, tots els matins de 10 a 13 hores, i dimarts i divendres de vesprada de 17 a 20 hores. Si acudiu a contemplar l’exposició, podeu fer-vos una fotografia amb elles i etiquetar a l’Ajuntament de Tavernes a les vostres xarxes socials amb el hashtag #TavernesPerLaIgualtat.

Articles relacionats