L’espigó nord serà l’escenari del castell de focs de les festes del Grau

Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau; la padrina de les Festes, Vanesa Sabater; i el president de la Confraria de Pescadors, Domingo Ciurana, han presentat al restaurant La Llotja del Grau de Gandia la programació d’activitats que es desenvoluparà amb motiu de les festes del Grau.

El president de la Junta de Districte del Grau i la platja ha convidat a tota la ciutadania del Grau, Gandia i turistes perquè participen en aquestes festes de marcat caràcter mariner i que ja són conegudes com «les festes d’estiu de Gandia«. Picornell ha explicat que les activitats començaran el pròxim 7 de juliol però que serà el dia 16 quan tinguen el seu zenit amb les processons en honor a la Mare de Déu Blanqueta i la Verge del Carme.

«Desitge i espere que el regnat de Vanesa siga esplendorós i vull aprofitar per a agrair a Domingo Ciurana tota la feina que realitzen ell i els festers per posar en marxa tantes activitats«, ha declarat Miguel Ángel Picornell, qui afig que com a novetat, aquest any el castell de focs artificials serà disparat des de l’espigó Nord del port per augmentar l’espectacularitat.

Per la seua banda, Domingo Ciurana ha explicat que «hui comença el regnat de Vanesa i és ella la que té aconseguir que entre tots tinguem unes grans festes. Vull agrair a l’Ajuntament la seua col·laboració perquè sense ella, les festes no es podrien fer«. Ciurana aprofità la seua intervenció per a agrair a l’alcaldessa que «puguem gaudir d’aquest espai que, gràcies a les seues gestions hem pogut recuperar per a tots«.

Et Pot Interessar